El seminari serà virtual el divendres 27 de novembre a les 16:00 CET i porta per títol “El procedimiento ante el Tribunal de Justicia de la Unión Europea: una visión desde dentro”

El divendres 27 de novembre, a les 16:00 hores, tindrà lloc un seminari impartit pel Dr. CrIstian Oró Martínez, jurista de la Direcció d’Investigació i Documentació del TJUE. 

Oró, antic company de la UAB, parlarà sobre “El procedimiento ante el TJUE: una visión desde dentro”.

L’objectiu del seminari és oferir una visió complementària als estudis que s’ofereixen al Màster d’Integració Europea de la UAB. A través de l’experiència acadèmica i professional d’Oró, es profunditzarà en l’organització dels procediments, les fases, qui intervé i quina funció executen en cada moment processal, etc.

En definitiva, un retorn momentani del Dr. Cristian Oró, exalumne del màster i antic professor de Dret Internacional Privat de la UAB, per compartir el seu ampli coneixement sobre el dret internacional i els seus organismes.

Si esteu interessats en assistir a aquesta conferència, envieu un email amb el vostre nom/cognoms i email institucional, a Guillem Gabriel (Guillem.Gabriel@e-campus.uab.cat), i rebreu l’enllaç de Teams. També haurieu d’indicar a l’email si desitgeu certificat d’assistència.