Josep Maria de Dios Josep Maria de Dios Marcer es professor titular de dret internacional privat a la UAB. Imparteix docència en Dret Internacional Privat i en Dret de la Unió Europea, essent el seu àmbit de docència i recerca tant el Dret Internacional Privat de la Unió Europea   

Més informació

Cristina Blasi Cristina Blasi Casagran Se licenció en derecho por la UAB en 2007, y completó el Máster de Integración Europea en la UAB (2008) y el LL.M en Europäisches Recht en el Europa Institut de Saarbrücken (2009). Es doctora en derecho por el European University Institute de Florencia (2015).   

Més informació

Joan Lluís Pérez Francesch Joan Lluís Pérez Francesch Doctor en Dret. Catedràtic acreditat de Dret Constitucional (ANECA, 2012 i AQU, 2010), de la Unitat de Dret Constitucional del Departament de Ciència Política i Dret Públic de la Universitat Autònoma de Barcelona.   

Més informació

Montserrat Pi Montserrat Pi Llorens Llicenciada en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1984, va treballar a Brussel·les com a funcionària de la Comissió europea des de 1986 fins a 1989. Va tornar a Barcelona per incorporar-se a la Facultat de Dret de la UAB, on va obtenir el grau de Doctora l’any 1996, amb una tesi sobre la protecció dels drets fonamentals a la Unió europea que va rebre el IX Premi Maspons i Anglasell del Patronat Català ProEuropa a la millor tesis en temes d’integració europea i el Premi Extraordinari de Doctorat i que va ser publicada per l’editorial Ariel. Des de l’any 1997 és professora titular a l’àrea de Dret Internacional Públic i Relacions Internacionals de la UAB.   

Més informació

Gregorio Garzón Clariana Gregorio Garzón Clariana es Profesor Emérito de la Universitat Autònoma de Barcelona, Catedrático de Derecho Internacional Público y Cátedra Jean Monnet ad personam de Derecho de la Unión Europea. Ha sido Consejero Jurídico Principal en la Comisión Europea y el Jurisconsulto del Parlamento Europeo. Profesor visitante, entre otros, del Colegio de Europa (Brujas y campus de Natolin en Varsovia). Autor de numerosas publicaciones. Perfil más detallado en http://jeanmonnetchair.eu   

Més informació

Iván Aybar Iván Aybar Professor de la Facultat de Dret de la UAB. És llicenciat i Doctor en Dret (amb menció europea) per la Universitat de Saragossa. Curs d’especialització en Migracions internacionals i Dret d’estrangeria (Universitat Europea de Madrid). Ha estat investigador a la Universitat de Navarra i Professor a la Facultat de Dret de la Universitat de Saragossa. Estada d’investigació a la Università di Palermo.  

Més informació

Lidia Ballesta Lidia Ballesta Lidia Ballesta es una investigadora predoctoral y profesora asociada en la Universidad Autónoma de Barcelona (UAB) desde septiembre 2016. Es una investigadora y profesora sobre asuntos de la Unión Europea en la Facultad de Derecho. Completó su grado en Derecho en 2009, y tras él cursó un Máster en Integración Europea (Barcelona, 2012). Actualmente trabaja en su Ph.D en Derecho en la Universidad Autónoma de Barcelona (UAB). Su mayor foco de investigación es el mercado interior digital y la regulación europea del Copyright y la propiedad intelectual.   

Més informació