Els dies 29, 30 i 31 de gener, un grup de 7 representants del Màster de Integració Europea  de la Facultat de Dret de la UAB van participar a la 8ª edició de la Màster Class que es va dur a terme a Marsella. En aquest context, l’alumnat de la UAB, amb el suport de l’Institut d’Estudis Europeus, va formar part de sis grups de treball en els que van aportar l’estudi que havien fet sobre el tema EU Regular Mobility Schemes. Els treball van durar tres dies, es van desenvolupar en francès i anglès, i van participar-hi més de cent estudiants de màster de dotze universitats europees. El resultat final va ser excel·lent i ja preparem la’edició pel proper curs acadèmic que tindrà lloc a Siena el mes de gener del 2021. 

Felicitem a tot l’alumnat implicat i li volem fer arribar el nostre més sincer agraïment per la gran feina feta i per l’orgull que va ser per l’Institut d’Estudis Europeus de la UAB poder participar-hi amb un nivell de tanta qualitat.