Aquesta setmana es celebren les eleccions al Regne Unit. És sabut que un dels temes que més ocupen l’agenda de notícies és el Brèxit. El doctor Mark Jeffery parlarà sobre aquest acord a una conferència a la Facultat de Dret.

El professor Mark Jeffery és docent a la Universitat Ramon Llull, a la institució universitària Blanquerna. També va ser professor associat en Dret de la Unió Europea a la Universitat de Barcelona. A la Universitat Oberta de Catalunya fou coordinador dels programes en Dret de la UE, Dret del treball i Sociologia del dret. En aquesta mateixa institució fou professor i director d’un dels principals projectes de recerca de la UOC. 

Precisament, va ser investigador en Dret a la Universitat de Oxford i a l’European University Institute de Florència, on es va doctorar en Dret de la Unió Europea. A més, durant 15 anys ha estat el cap de comunicació de la Representació a Barcelona de la Comissió Europea. 

La xerrada serà el proper divendres dia 13 de desembre a la Sala de Juntes de la Facultat de Dret. Començarà a les 16:00 i és previst que acabi sobre les 17:30. La convocatòria és oberta a tothom.