L’Institut d’Estudis Europeus (IEE) ha obtingut un módul Jean Monnet, del projecte Erasmus +, per a la formació d’excelència sobre la Unió Europea. El mòdul, que es gratuït i es dirigeix a alumnes de màster i doctorat, es pot fer per sesions específiques, està format per 14 sesions i que tenen lloc des del 10 de setembre fins al 2 d’octubre a la Sala de Juntes de la Facultat de Dret.
El módul és impartit per investigadors i acadèmics internacionals experts en la Unió Europea.

Fruit de l’acció Jean Monnet “Euconas” aconseguida per la investigadora de l’IEE Crinstina Blasi, el mòdul es dirigeix preferentment a estudiants de doctorats i màsters de ciències socials, però s’obre també a l’alumnat de tots els àmbits de coneixement.

A més a més d’oferir una visió general introductoria sobre la Unió Europea, el curs ofereix també seminaris sobre polítiques específiques, com economia, medi ambient, gènere i recerca i innovació. En aquestes sesions, s’examinen els principals temes que la UE ha d’afrontar actualment, com per exemple les conseqüències del Brèxit, la gestió de la crisis dels refugiats o l’augment de l’euroescepticisme al territori.

Accions Jean Monnet per a la formació d’excelència
Les accions Jean Monnet són les parts dels projectes d’Erasmus+ dedicades a impulsar l’excelència de l’educació superior en els estudis amb temàtica de la Unió Europea a tot el món. El seu objectiu és construir ponts entre universitats, investigadors i polítics de la UE. La obtenció d’un mòdul Jean Monnet és fruit d’un procés competitiu en el que concorren investigadors d’universitats de tot el món.

Per a més informació:

Tríptico

Web: www.euconas.es